Vergaderingen

Donderdagavond 27 januari ’22

om 20.15u in zaal Flanders Lodge,

A.Dehemlaan 19 te Ieper

 

Via optimalisatie naar topprestaties bij de koeien

door Oscar Cappoen, VDS.

Reizen

Jongveeshow

 

Zaterdag 04 september 2021

 

Info

Lidgeld Studieclub Westhoek Holsteins 2019

 

Lidgeld 60 €.

Over te schrijven op BE16 0012 3837 73-74

Graag een mailtje naar info@whh.be bij betaling.

ONTSTAAN
In 1990 richtten een tiental enthousiaste melkveehouders de VZW Westhoek Holsteins op. De vereniging voor zwart- en roodbontfokkers telt inmiddels zo'n 200 leden uit West- en deels ook Oost-Vlaanderen.

 

 

WAT?

 

Studievergaderingen: 

Een 10-tal vergaderingen per jaar over actuele onderwerpen in de melkveehouderij zoals fokkerij, voeding, teelttechniek, economische aspect, management,...

Kennisontwikkeling door en voor melkveehouders.

 

Studiereizen:

Ieder jaar organiseren we een eendaagse- en meerdaagse reis. En dit naar verschillende landen over heel de wereld. (Hongarije, Denemarken, Amerika, Canada, Nederland, Frankrijk, Duitsland,...)

 

Jongveeshow:

Tweejaarlijks wordt een jongveeshow georganiseerd waarbij de jeugd de beste Holsteinkalveren uit de Vlaamse stallen op een professionele manier in de showring presenteert.

 

Sociale rol: 

Westhoek Holsteins wil zich niet enkel als studieclub manifesteren, maar vindt de vriendschapsband onder collega's zeker even belangrijk. De vereniging kan fier zijn op het enthousiasme van haar ledengroep en op de aangename vriendenkring die op deze wijze werd gecreëerd. Dit vormt de ruggesteun en drijfveer om de ingeslagen weg verder te volgen en om verse ideeën op hoog niveau uit te werken.

Copyright © 2024 Westhoek Holsteins. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.